Guld, silver, brons!

Sverige har verkligen gjort ett skitbra VM. Och med tanke på att två av sveriges totala  tre medaljer tog helena jonsson.  Hon börja med att  köra och skjuta tills ett guld, Visst pratades det om medaljCHANS men inte guld. Redan där var jag nöjd med detta VM, Men det skulle komma mera.. MIXSTAFFET! Skitskoj att ´dom kom två men jag tkr dom kunde ha fått vinna guld:P och david sköt ju felfritt jag blir impornerad. David och helena är ju sambos vilket inte verkar ha gett ett negativ attack. Jag vill bara säga grattis till paret, Nu har dom vm-medaljer nu ska dom vell skaffa barn? eller kanske köpa ett hus i monaco då tjänar dom mest på pengarna, eller så kan helena bara satsa på världskuppen! det får hon bestämma själv. Hon vann även brons idag i masstarten vad stark hon är:) GRATTIS TILL MEDALJERNA SVERIGE!! JAG ÄR STOLT SVENSK!:D

:P

GRATTIS!

Helena jonsson! Guld i skidskytte, Har vi sagt attt nu älskar hela svenska folket dej. Inget kunde gått bättre. Eller jo två bom på första skjutningen kanske inte var så bra. men man ska se helheten.

SÅ JAG SÄGER GRATTIS!

Kladdkaka!

kladdkaka är ett komplicerat bakverk, inte själva ihopblandningen. Men liksom tiden i ungnen. Det blir alltid olika resultat varje gång även om man gör exat likadant och samma tid i ungnen.  Detta kanske inte är ett jättestort problem men för mig känns det stort! Haha xD

Jag hade även så kallat godisförbud... i ca en vecka, Jag ida det största godismonstret i världen klara inte riktigt det. fast det kommer bara bli godis på lördagar framöver och kanske inte lika mkt som förut? eller nått sådant. Nu känns det som detta var min mest slapppa dag på lovet ever. Jag bytte om vid tre eller nått`? Kanske inte så bra. Men det är faktiskt näste sista dan på lovet sen ska man gå en kort stund igen. Jag älskar vårterminen, Mycket lov eller studiedagar. Det kan inte bli bättre.. Just nu vet jag inte riktig vad jag ska göra men har tänkt mej en tripp till konsum och inhandla en påse snören för idag är det melodifestivalen.!!!!!! här kommer vad jag tror:

Till andra chansen!
Lili och susie
markolio


Till final
Måns selmerlöw
Jag hoppas lasse lindh och bandet, men jag tror amy dimond:) Hon är mest känd



Vad F**?

Blogg.se, en av dom största bloggsidorna. Men ändå håller nu hela skiten på att falla sönder! :P dom måste vell kunna hantera att det händer mkt på en så stor sida?  Det går knappt logga in, Jag försöker nu  för tionde gånge ladda upp ett inlägg. Jag har bara tre ord irriterad,irriterad, IRRITERAD. Vf skulle inte denna sida kunna funka. Devote,se gör ju det. Jag kanske ska sluta klaga med tanke på min minimala gärna när det gäller datorer inte sträcker sig längre än min näsa, men men. Jag har vell rätt som alla andra att bli irriterad. Jag har hört detta ordspråk förut och jag tror inte att jag är ensam, ta dagen som den kommer. Jag har försökt att verkligen att göra det. Men ändå sitter jag här och planerar min morgonklädsel och shema punkt för punkt. Det blir iförsig aldrig riktigt som jag tänkte mej, Ändå gör jag det?

Jag hur ska man säga att min dag har varit då. Jo den har vell vart nice. Det blev tjugo minuter med marika först. Fika med karlsson, karlsson, karlsson och tillslut även jag alltså hitzhals. Men det är en annan historia! Dagen flöt på och jag tror fikatiden hamna på närmare två och en halv timme. Har man  mkt att prata om så har man? inte sant? jag åkte buss hem klockan halv sex. När man väl kommer hem inser man att man inte har ätit mat på hela dagen. Det kanske inte var så bra. Jag slängde i mig lite mat  och nu sitter jag här igen då, vid datorn som alltid!:) på nått konstigt vis slutar alltid mina dagar sittande här. såg även just på den där serien om knutby skotten och det. Den var skitbra, jag kommer följa  serien för den visar verkligen på ett gripande sätt vad som hände!

Igår så var jag i skövde och inhandlade ett par jeanslegging, ljusblå(bild kommer). Jag har sagt i flera veckor atlt jag ska aldrig köpa mej ett par sånna. Men jag kunde inte motså. Kan inte riktigt fortfarande förstå funktionen och dom funkar som jeans för mig så? Nu ska jag nog se varför syrran tryckte på dörren så! Sen ska jag krypa i sängen. Nästa helg ska jag färga håret blont igen!. Nu är det bara massa utväxt mest. Natti natti! ska försöka blogga mer nu!

Kram ida The blonde! Kaffetantjr

...



Ta ingen skit
Det är svårare än man tror!!

kissies är så generös

Kissies är så generös:) Hon har tävling om 1000 kr på HM Det tackar jag absolut inte nej till:)
Klicka på länken och var med i tävlingen du med!:D



http://kissies.se/2009/january/jag-ger-bort-2000-kr-pa-hm.html#comment

RSS 2.0