God morgon!

Hej idag gick man upp tidigt!:) mest för pappa åkte och mamma är i stockholm, och bror min vill inte var själv uppe på morgonen. Igår var det vollyboll! Men shit vad kass jag kände mej! speciellt i slutet. Moa skrämde livet ur mig. Jag trodde jag skulle kunna träffa någon boll men icke san icke. Typ en eller två gick över.. Men surva ( stavnig?) gick ganska ok iallafall, man ska ju vara positiv.
Moa kom på en fras som man skulle tänka¨på. Posetiv peppning och inställning! PPI.  detta innebar att man skulle säga bra saker om allt, Men dom flesta kom inte¨på nått då sa dom PPI istället. Vi var mkt folk igår runt femton personer tror jag. Jag var dock tvungen att gå men frida gick tjugo i och jag gick tio i men vi skulle med samma buss !! Haha Vi insåg det när jag träffa henne andre och anna utanför ica, jag hoppas hon är med mer. Hon är duktig och jag vill inte gå själv till bussen. Det är inte kul kan  jag lova. 
Innan vollybollen drog jag henrietta och evelina en sväng till mariestad jag skulle handla örhängen. Jag handa sex par örhängen, ett halsband, en kofta typ, en t-shirt bh och trosor kommer bilder på grejerna senare idag. det var skitskoj, vi käka pizza när vi kom tillbaka till töreboda på montana. Men nu har det vart mkt pizza på kort tid. Det ska vi ändra på, eller nått?
Min klass har även bestämt typ klasstryck på klasströjorna. Jag kom på det som vi ska ha.. i fyra år satt vi still, fan det var chill ,9B den passar så bra in på vår klass. Jag är så stolt över mej själv, skullle kunna sitta och skryta om mej själv i timmar. Men jag är inte så.  Det var en bra fredag förutom att ja nästan trodde jag skulle dö när moa skrämde mej. NU ska jag vänta in tiden sen slå en pling till min baby ida<3 Hoppas hon kan idag. Ha det bra alla där ute!:)
Kram ida

Hej_D

Nu är ja här igen:D Vet att mitt bloggande inte är speciellt bra! Jaja jag gör mitt bästa:! Kom just hem har klippt mej. Nästam samma frissa men liie kortare:) Jag tkr det blonda blev bättre nu. I måndags var det dans och Premiär på denna körtermin:D TJOHO! det var skitskoj. Sen tisdag vilket alltid är likamed tonår, vi såg monster inc den är ju jättebra. Ja hade inte sett den, men jag är ju så barnslig så jag gillar alla barnfilmer! NU ser jag fram emot fredag och vollyboll. Det kan inte bli tråkigt Ska försöka hinna till skövde innan kan bli svårt men men. Jag slutar ju tio i två. Jag måste köpa örhängen det är vitkigt har bara två par. Hur ska man överleva på det? HALLÅ!  Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva:D Men jag ska skriva mer jag lovar eller nått?

Ses Ha dét bra!!!!

AJ

AJ AJ!! slår mej själv på fingrarna! Har inte bloggvat på evigheter vf? Det enklaste svaret på den frågan är TID. Ja har haft massor som jag måste göra vilket tar död på mig:D Jag kan inta sammanfatta allt jag har gjort sen jag skrev. Men det har vart en händelsrika dagar!:)  tonår och dans har börjat och på måndag är det kör igen tjoho!  Nu ska springa ner och se slutet på handbollen men kände att jag kanske skulle uppdatera lite här först:):D


Hej då vi ses! skriver mer imorrn!


DIna!:D

Hela helgen har man typ glott på fotboll! inhomhus i t-boda!  Den mesta tiden där inne har jag vart med min söta bästa J.  Du gjorde min dar! På lördag kväll var det H och E det var så skoj! Älskar er<3333 fotbollen är så skoj, speciellt alla tävlingsinriktade  fotbollspelare som skricker och gormar åt allt och ibland kan man tro att publiken ochså spelar:D Det var ju kul att det var ett moholmslag som gick till slutspel men där gick det iinte så bra. Men det var en orättvis match. bajs på allt som heter straffar.. Jaja man ska inte hänga läpp det finns fler cupar och nästa år kommer det en ny dina cup.

Imorrn skolan igen!  Hoppas att det kanske kanske kan vara dans!  tisadg är det dags för tonår igen!:D <3 HAhah Ogräs here I come vi har alltid så kul:)

Dagens tips: en tråkig t-shirt? Helt vit? använd mammas gammla bruna skärp livar upp allt:D


KRAM

Vad är grejen?

 Idag har jag fullkomligt fått damp på bussar och hänsyn! När jag skulle åka buss till ida  idag för att åka skridskor igen:) min buss skulle gå 13.06 men den kom 13.16.... Hallå! o busschaffören sa inte ens att dom var sena.. hallå`? sen så prata jag med B på bussen, då sitter några tjejor bakom och lyssnar dom skratta åt våra skämt, sen ber dom oss att hålla käften är dom dumma eller?  Jaja:/ det kanske finns sånna personer med..  Ida och jag skulle alltså åka skridskor det var kul tills isen sprack och det börja låt asmkt. Ida och jag gick upp och fika:) kaffe mums:P har nu beställt klipptid med. Hos eleonore. Det är typ aslångt tid men det:) jag  ska hålla mej kvar víd det korta, Det blir bäst då. Ida och jag hade jättekul jag berätta massa minnen för henne:D! haha xD Älskar dej gumman<3 Åkte hem och slappa. för imorrn ska man¨gå upp kvart över sex eller tidigare vet inte det ä´n. skolan börjar ju. Jiipii nej... Ja det ska bli kul att träffa alla igen och visa mitt blonda hår!:D xD ingen har typ sett det! jaja:)  

Nu vill jag handla:P  fast jag ska inte det:D jag är typ shoppiholic typ. eller nått? Men nu är det en sak som hindrar det är  PENGAR OCH TID:D  Nu ser jag fram en lång termin med mkt  skratt med en sång klass kan det inte bli fel!<3:)



Jag är den jag är, gillar du det inte? bry dej inte! :D

Tävla!




Gör som jag delta i tävlingen hoss www.febb.blogg.se:)

Skridskor.. Igen

Hej:D

Åkte till skövde imorse köpte skridskor, Hockyeskridskor btw. eller som mamma sa hockyerör.  Det tog en stund innan vi hitta dom som blev rätt. Drog hem och slängde i mej líte lunch och kolla på finanlen i tor-de-ski. Dom åkte uppför en slalombacke det måste vart  sketjobbigt! Jaja jag slapp ju så?  Skriskorna var det ja.. drog ut en sväng på kanalen , närmare bestämt  Stång. Det gick så där, Inte ´van vid hockyskridskor så.  Men man får ju ont första gången ochså:P
Nu sitter jag här vet inte riktigt vad jag ska göra. Drack just kaffe så humöret är ju på topp igen! Kanske ska man slå en pling till ida? eller försöka snaka med carro.

För imorrn ska jag träffa hennne. JIIIPIII! det var längesen och om jag inte har fel kommer det kanske carros  hemliga gäster;D Haha XD Man vet alldrig med henne. Jag saknar henner enormt. Det kommer nästan alltid nått ivägen när vi ska ses men nu kanske det blir av. Grejen är att både hon o jag har massa att göra. Tisdag ska man sjunga upp med kören i kyrkan. Kanske ska träna lite? Om jag orkar ska jag vell även försöka plocka lite på rummet. Det är ju ganska rent därför ska jag försöka hålla det så med!  Nu ska jag byta om eller ducha tror jag.

Ha det bra!<3:D


Skridskor!!!!

Jag fattar inte riktigt. Nu har jag börjat sova som en riktig tonåring. Förut vakna jag ofta tidigt, nu sover
jag minst till tio varje dag. Vilket är skönt! men snart är det dags att gå upp kvart över sex igen:P Jiipiii xd
knappast. Dagen såg ut följade att man först åkte skridskor med bror min i stång på kanalen;) innan man åkte
så satt hans  min mattelärare där och fika så man tog det ju lite lungt, närmare bestämt undvek honom. Vi kommer
inte så bra övernes i skolan om man säger så. Han stack efter typ only 5 minuter vilket var jävligt najs! Jag skullë då dra ut ¨på isen vilket gör att alla borde få varningen SE UPP. Mina skridskoerfarenheter är inte dirket mkt.  Men väl på isen
bestämde jag och syrran att vi skulle köpa nya skridskor imorrn dom ja hade var alldeles för små.  Tån ropa på hjälp i skridskon stackar tå:/  

Kusinerna senare skojigare ever. Såg först björn gustavssons film, sen spela vi kort i 10 min, monopol näst i typ 2 timmar segt men kul. David the big cousin tog hem vinsten med marginal. Själv blev man stolt två,

Björn G äger. Benjamin! WoW-jocke är så JÄVLA bra.  Paralamentet är ju inte fel heller?
vem missa jubliumsavsnittet? INTE JAG!

Jaja lördag är här. Snart skolan men imorrn blir det mer skridskor och skövde en liten stund, Sen blir det sara innan
lovet är slut! Hoppas jag iallfall:P  Ska vell hinna med carro en sväng med:P
HA det bra !



"Om jag kommer in jag kommer knappt ut"- Björn G paralmentet ( spelar brat)


blondin




Jag är blond snyggt eller hur? love it<3

Första inlägget 2009

Första januari! igår firades det här hemma med dunder och brak:D mostrar mammor pappor och kusiner kompisar och hela köret! ida var här hon kom runt fyra då lilla jag just hade sprungit ur duchen! vi gjorde oss i ordning. Jag hade min svarta kjol( nyinköpt på mellandagsrean). Under kvällen så var det mest en lång väntan som sysselsatter med   saker

  • slå kusiner mobba prata umgås med mina kusiner.
  • se på björn gustavsson ! BENJAMIN! WOW-JOCKE! och mkt mkt mer.
  • äta och åter äta.
  • sen prata umgås med folk:D
  • Spela negerOpresident och så det livsfarliga kortspelet krig. tillsammans med th am id el och det var skitskoj, men skader kan det bli om man inte ser upp.

Kvällen var skitkul. Sen kom det TOLVSLAGET! ida och ja gick ut och glodde på raketer och skåla för det bästa året ever<3:)

Mitt 2009 ska bli ett år jag alldrig ska glömma det ska hända så mkt som jag redan vet om:

jag ska välja gymnasium.
åka på massa läger
umgås med alla jag älskar, och det värsta.
ta farväl av miin underbara klass! älskar er kommer gråta på skolavslutningen

men det ska jag inte tänka på nu... utan nu ska jag bara blicka framåt och Njuta av min sista termin i nian, och sen blickar jag fram mot gymnasiumet ,då allt blir nytt:D 

2009 kommer bli bäst

Ha det bra:D ta det coolt:D

Kram ida


RSS 2.0