längensen..

Nu bloggar jag mest från lite klagomål från kompisar. Jag har varken haft tid eller ork till att blogga. Det känns lite fel detta men jag vill blogga  men man kan itne göra allt inte allt men nästan. eftersom det fortfarande inte finns någon ork så blir det en bild  på  mej för ett tag sen.
Ha det bra där ute och snart ska jag blogga igen när jajg blir pigg igen!


Dyster kan livet vara men det är bara att ta och fortsätta!

Lördag!

Hejhej:)

Idag är det lördag, Tjoho tänker dom flesta men inte för en trött ida som ska tillbringa tiden hemma dock med min kusin samuel och moster och man. Men vadå? Jag får vell se hur kul det blir. Mina förväntningar är inte speciellt höga.

ikväll är det alltså den eftertrakade melodifestivalen. Jag har vell inga stor förhoppningar sverige kommer ju sist i europa ändå.Fast en favorit har jag nog ändå skapat mej ( efter flera timmars lyssnade på youtube) . MIn favorit är carolin af ugglas. Hennes låt är KANON, Fast jag kan intre riktigt kolla på henne när hon gör sina rörelser. Fast det är ju låten som räknas.Jag såg en jätteintressant artikel i aftonbladet idag. Det hade vart en sifo-undersöknig om vem som skulle vinna och typ statistik om resultat. Dom som fikc flest " röster"  var carolin af ugglas och oprasångaren( namn?). Oprasångerns röster kom mest från pensionärer. Medans ugglas kom från alla typ 30-50 åringar, Det var ganska kul, för gissa vilken som var mest populära i min ålder!......E.M.D och Måns. Jag har inget emot dom, Dom sjunger bra allihopa och har starka låtar. Fast tjejer i min ålder röstar bara för utseendet. Det är lite tråkigt, det är så i alla musiktävlingar, Idol skulle heta= " jag är den kille/tjej som ser bäst ut-tävlinegn". Samma namn skulle melodifestivalen ha fast lite mer som det här= "  snygg och sjunger ganska bra tävlingen".  Jag ska sluta klaga nu, visst är utseendet viktig men INTE i en melodifestival! MELODI! LÅT! TEXT! SÅNG! det är iallfall det jag röstar på, MItt tips är Carolin af ugglas!
snälla snälla snälla snälla!



Imorrn är det vell ännu en seg dag som väntar, fast ett besök av en kompis eller nått sånt kommer nog finnas hoppas det iallfall. Ha det alla där ute, Bloggar kanske under kvällen kram


Engelska!, matte, språk! Vilken jobbig dag!

Som ni troligtvis förstår (om ni går i nian)  att jag hade engelsk nationellprov! HELP! Men nu gick det iförsig bra på hörförstålsen, men inte läs. Fick totalt damp på mig själv!
sen hade man matte, L Och jag njuter av våra sista mattelekitoner ihop. Aldrig trott det skulle gå så fort. Men snart slutar vi nian.

NU är jag hos min babe på bilden, Hon är nog ganska trött på mitt datorberoende. XD
Senare vollyboll! Kommer nog blir skojigt värre!

Nu ska jag kolla klart på top model tre!


ORKAR INTE!

Älskar er tjejer utan er ingen mej!


Orkar inte blogg, SKulle bara säga att jag älskar dom här tjejorna!

Henrietta *pirat* karlsson
ida *min prinssesa* karlsson
Evelina * pippi* (långstrump) karlsson

Och ja alla heter karlsson men bara två av dom är syskon, Pippi och pirat.
Vi var på maskerad med p-tema denna ljuva decemberkväll nu i vintaras!

Jag och ida k Kallas oss, Prins peter och prinssesan petronella pon pärronpure!

Älskar er tjejor!

Torsdag.. Igen!

Ja som sagt torsdag igen. Denna skoldag, var flumm och skoj. Jag var trött och
då skrattar jag åt allt! Ja ni hörde rätt allt! VI börja dock med so-prov. Vår so-lärare
tror att vi är snillen, Så vi hade både på 1,2 världskriget och mellankrigstide. Även om detta är kul
så blir det extremt segt! vi typ skrev massa antekningar bara. Sen fick vi en vecka att plugga in det. Och dum som jag
var vänta jag till sista dan som alltid eller inte kanske plugga två-tre dar innan. När jag väl satt där med provet på bänken så kom jag inte ihåg nått. FICK BLACKOUT! Trodde jag skulle dö, Men det gjorde ja ju inte.
annars var dan slappa, Bilden var skitkul eller hur jessica! Vi skratta åt altl precis allt som vanligt


Imorrn fredag TJOHO!
Fika med massa SKU folk efter skolan, Sen ska camilla färga håret på mig! tack<3
Nu ska jag fortsätta var social på msn! Och peppa folk inför nervösa prov

Ha det// ida


örebro töreboda mariestad moholm



Nu sitter jag här, vid datorn, igen! Fast nu kollar  ja mest runt på facebook. Shit vad jag blev beroende snabbt,
Tänkte skulle berätta lite mer noggrant om örebro/gustavsvik vistelsen. Det händer mkt under en dag. Haha xD
Jag satt med ida upp i bussen och som vanligt skratta vi åt allt! Henrietta och jag hade ganska kul också, Jag visste mer än hon trodde  ( örebro ligger i närke) När vi kom fram var det bara att sätta på sig det jätte gul/gröna armbandet. Och så klart bytte jag om till en lika snygg badräkt ( host, behöver iskaffa en ny) Man börja med att åka disco alltså en hel svart vattenrutchbana, Man såg alltså ingeting i den lite äkligt men okej. Dagen ramla på, Jag tror vi åkte forsen tre hundra fyrtio tre ggr, Minst.., Jag var i utebadet och konstatera att jag och david har telepati tankar, Samma hjärna kanske? jaja. Toaletten var lungt roligast när man åkte så många varv som möjligt, Tror hanna vann får tävling med 6 varv. det fanns lite flera interna tävling snabbast tid i disco vann david, Han hade även mest sår och var mest röd på ryggen. Fast jag har asont i min rygg.. Jag dränkte nästan en liten flicka och inte en gång utan två¨ggr,,, PINSAMT! det var vell inte så kul. Hemresan satt jag med david och snaka andra världskriget med sara;) vi kommer nog få mvg, Vi vet iallfall vem hitler är.
Denna dag var nu slut och gud vad trött jag var, Aldrig har jag velat sova så mkt. Fast när jag väl hade hasat mej till sängen för att tillslut avslutat ett intressant samtal med sofia, Då kunde jag inte sova. Då blev jag arg på mej själv.
Kuligare dag har jag inte vart med om!

Idag vakna jag tidigt av min lillebror skrik, Inte lika mysigt. fast jag låg kvar i sängen med datorn i högsta hugg,
 Jag och syster skulle till farmor i mariestad. Vi åkte in till t-boda och fick vänta där tills bussen till m-stad anlände sen var  det väldigt långt att gå ( har aldrig gått där förut) Fick jätte god mat, pappas fastrar var där. Dom spela kort o jag och syster plugga. SO prov på torsdag. känner pressen! Sen åkte vi till netto och handla lite godis och annat. Mamma och pappa hämta mej och syster vid fyra. nu sitter man vid datorn igen som vanligt, Jag har fått ätit våfflor idag vilket var jätte jätte gott!

Nu väntar jag på sofia som ska logga in på facebook. Men hon är seg så. Man vet aldrig!
Ska uppdatera mer nu! Kram

Tjatja

Idag har man då vart i gustavsvik! det var en så Jäkla skojig dag! Hade så kul.  Jag och david ägde forsen eller inte, Jag var nära på att dränka en flicka, Pinsamt! Jaja, Vi fick se mkt folk iallfall, Men på sånna ställen är det alltid mkt folk. Hah
jag orkar inte  skriva mkt mer, Men det är inte mkt hud på mig som inte är blå,

Sov gott


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IMORRN GUSTAVSVIK MED H.I.E HAHA ;D XD


¨

Jag kommer krossa eller krossa i forsen!

RSS 2.0